Sada je: čet vel 20, 2020 10:35.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Specijalnom ratu protiv Hrvata 1 i 2 !
PostPostano: pon srp 13, 2015 13:32 
Offline
Avatar

Pridružen/a: pet svi 01, 2015 14:57
Postovi: 15
---------
O Specijalnom ratu protiv Hrvata 1.!Ovim putem se obraćam svim domoljubima Hrvatske i svijeta!!

91 smo uzeli oružje u ruke i pružili otpor okupatorima na svim bojišnicama Hrvatske! Dio po dio smo branili sa srcem hrabro i dostojanstveno! Bilo je muke i suza za poginulim prijateljima,ranjenima zarobljenima! No u svoj toj borbi smo uz nadljudske napore uspjeli izvojevati veliku Vojnu pobjedu,Olujom 95 godine!

Ono što mene zanima i o čemu vam želim pisati jeste ono što nam je nanijelo duševne ozlijede,koje su ponekad gore i teže za nositi nego prostrijelne rane,i samim tim ne umanjujem niti malo povrede od ranjavanja,naime želim vas povesti u sasvim drugom smjeru! Od 95 na ovamo,mislim da nisam jedini,koji je primjetio sustavno PLASIRANJE informacija od strane kontroliranih medija nama-pučanstvu.

Možda ste primjetili naziv DETUĐMANIZACIJA,koji je u stvari NEOLOGIZAM,izmišljeni termin za nas smrtnike ne bili se odrekli dr.Franje Tuđmana,dolaskom Mesića na vlast! Primjećujem a nadam se da nisam sam kako je takvih termina sve više poput DEUSTAŠIZACIJA,koje podsjeća na termin DERATIZACIJA,a masa drugih koji su plasirani da nam stvore maglu u umu,koji nisu ništa drugo već produkt SPECIJALNOG RATA!!

Siguran sam da na takvim(neko bi rekao frazama)terminima radi tim stručnjaka koji po plasiranju stvaraju temeljno tijelo koje će po “prihvaćanju termina”širiti takve termine kao apsolutnu istinu,i nešto što je već općeprihvaćeno! Od tud dolazimo do tijela koje plasira takove informacije! To tijelo jeste DRŽAVNI VRH sa svojim krakovima,službama,koje sve to sprovode u djelo!!

Nije ovo teorija zavjere,takvih imamo i previše,a ja ne koristim ovaj prostor za širenje još jedne,već kao pokušaj ne bili se ljudima otvorile oči!! Neka pokušaju shvatiti u svojim glavama da SVE OVISI O POJEDINCU,A NE O MASAMA!! Svaki pojedinac je odgovoran za svoje postupke,pa tako i za čiste misli,o Bogu,Domovini,prijateljima,obitelji i djeci!! Postavljam pitanje!! Tko si daje za pravo popustiti i predati se medijskim iskrivljivanjima temelja Domovinskog rata? Tko je taj koji si daje za pravo mijenjati mišljenje kako vjetar puhne,tko je taj koji si daje za pravo pljunuti na kako tuđi život? ONAJ TKO JE PLJUNIO NA HRVATA PLJUNIO JE NA SEBE!!

Mi Hrvati i Hrvatice i oni koji se tako osjećaju smo dužni čuvati bližnjeg svoga od svih zala,jer kako se mi čuvamo tako ćemo čuvati i druge,pa tako,u temeljima,svoju obitelj,Domovinu!!Domovina je za mene nešto Sveto,dio mene na kojem se mogu isplakati,pojadati ali joj nikada neću okrenuti leđa!!Zovem li se Hrvatom?ZOVEM!!E pa to onda znači da treba neke dužnosti i obveze preuzeti na sebe!!Čuvati Domovinu.Boriti se svim sredstvima za nju!Braniti čast imena Hrvatskog,onako kako su to bojovnici činili u (neki bi rekli u minulim vremenima) drugom svjetskom ratu,Domovinskom ratu!!

No što ako vam kažem za nekoliko godina,kad većine branitelja ne bude,da će rezultati SPECIJALNOG RATA koji se vodi protiv Hrvatskog naroda,biti tako pogubni i devastirajući,jedino ako sada OVAJ TREN nešto ne pokušamo promijeniti!! SAD!! OVAJ ISTI TRENUTAK!! Ukoliko sam pobudio bilo kakvu emociju,makar to bilo gnušanje na tekst,nemojte zaboraviti da je netko drugi započeo taj rušilački Specijalni rat protiv Hrvatskog naroda!! Ja nisam predmet tog GNUŠANJA već ONO što je plasirano da bi ste promijenili mišljenje o svojoj Domovini,o invalidima,dragovoljcima i braniteljima općenito,o svom prvom susjedu! Za nekoliko godina,naša djeca neće smjeti više reći da su djeca Hrvatskih Branitelja,na tome se uveliko radi!! Jednom kada nas ne bude,kada umremo od bolesti koje su nam Vlade Rep.Hrvatske dale,što će ostati u naslijeđe toj našoj djeci?? Ostaće im naše kuće,stanovi(i ovim ne želim nikoga povrijediti tko nema riješeno stambeno pitanje)možda automobili,no što je sa duhovnim naslijeđem?? Što će ta djeca pričati ako su već danas žrtve specijalnog rata,ako su im roditelji nemilosrdno prebijani dezinformacijama,lažima,poluistinama!!

Što će ta djeca pričati o nama,ako naše 100%invalide tjeraju kao nepoželjne osobe iz Sabora!!?? Zapitajmo se svi…MOŽEMO LI UZVRATITI NA NJIHOV SPECIJALNI RAT,NAŠIM HRVATSKIM DOMOLJUBNIM RATOM??Odgovor je samo jedan-MORAMO UZVRATITI!!

Za vrijeme Sanadera je skinut spomenik Juri Francetiću!! Ne to nije učinio SDP,već HDZ!! Zašto? Jer niti jedna Hrvatska vlada se ne može nazvati Narodnom kad niti jedna to nije u samoj suštini!! Mislim da dalje ne trebam objašnjavati i slijepom i gluhom bi bilo jasno,kamo nas vode,i što nam žele!! Regija više nije strani pojam!! Pa niti Velika Srbija nije nešto što nam je nepoznato!! No dragi moji prijatelji,ne dozvolimo da Velika Srbija bude u našim mislima,kako to vladajući pokušavaju nama smrtnicima inputirati sa terminima kao Region,ili kako to režimska Tv poput N1,prikazuje kartu Velike Srbije,misleći da ne postoje ljudi koji nisu doživjeli četničke aspiracije na teritorij Hrvatske sa granicama KARLOVAC-KARLOBAG-VIROVITICA!!
Otimajte se svim snagama protiv djelovanja Specijalnog rata!!Uključite prijatelje,obitelj,jer od pojedinca sve počinje,a završit će na MARKOVU TRGU!!

O Specijalnom ratu protiv Hrvata 2

U tom ratu pobjeđuje onaj koji angažira onog „malog“čovjeka svog prvog susjeda, prijatelja, brata, svoju obitelj, djecu. To je najmoćniji sastav, koju ove postrojbe mogu imati. Sa jednim zajedničkim ciljem: Uništiti neprijatelja, psihološki, moralno ga oslabiti, prisiliti na predaju i kukavičluk.

Žaloste me rečenice i naslovi koje čitam na portalima poput: primjetili smo da se protiv Hrvatske vodi neko vrijeme Specijalni rat… Od strane Srbije nikada nije prestajao, a očituje se nakon Dom. rata ogromnim količinama opijata na ulicama gradova koji redovito dolaze sa te strane, kriminalnim aktivnostima političara, jer oni kao po naruđžbi su „najslabiji“na poroke i kušnje. Cajke, njihove pevaljke, starlete i četnici koji pjevaju diljem lijepe naše imaju zadatak da nas uvedu u letargiju i stanje mirovanja ( prividnog mira, ravnodušnosti, stanja kojeg zovem – state disarmament ili u prijevodu – razoružano stanje), na taj način oni ostvaruju sve ono što su zamislili, uz pomoć izdajnika iz redova Hrvatskih političara!…

Političarima, tajkunima, kriminalnom miljeu je potreban novac.Valjda ga zato i toliko vole. Više od onog čovjeka koji svako jutro ispred moje zgrade sakuplja plastične boce…. Onima koji su započeli sijanje otrova Specijalnog rata – NE…nije njima bitan novac, već slabljenje mladeži i korisnika opijata, za potrebe budućeg rata. Njima je bitno uništiti mladež prije nego stanu na noge, uništiti im radna mjesta, snove o školovanju, napredku, obitelji i u konačnici-snove o životu! To je sjeme zla koje nam se sije, klija i raste u našoj psihi a nemamo pojma kako će se očitovati onda kada je najpotrebnije.

Kada je potrebna naša reakcija?

Imate primjere iz svakodnevnog života, svuda oko Vas, u vašem domu, i to na malim ekranima. Uglavnom imate priliku gledati Teletubise, koji ne znaju gdje su šuplji a upravo oni nam kroje kako će mo provesti dan. Da li će nam minirati savjest, psihu sa podlim informacijama, ili će Vas dovesti skupa sa mnom pred svršen čin!?

A ŠTO TADA? Obično oni koji misle svojom glavom gledaju sa strane na takva zbivanja, i donose sud i ocjenu, koja je uvijek ispravna i realna. A što je to danas nemoguće za izvesti? Pa uglavnom sve je moguće, imali mi čuvara ili ne. Prisluškivali nas ili ne. A činjenica je da imamo i jedno i drugo, i ne samo to, već i službe koje nisu i ne rade u interesu Hrvatskog naroda! Ovo govorim već jako dugi niz godina, a očitovalo se pogrešnom procjenom u Podunavlju. Do mirne reintegracije nije trebalo nikada doći! Trebali smo to vojničkom čizmom pregaziti i osvojiti.

Tek tada bismo imali trajni mir, doduše nešto manji broj traktora u Hrvatskoj, no niti to nije globalni problem jer Hrvat nije gledao nikada u dvorište „komšije“! “Komšije“ su te koje gledaju već 150 godina u naše dvorište-pljačkaju, siluju, pale, ubijaju sve što počinje sa predznakom – nesrbin,Hrvat i Katolik. Odakle im samo to pravo? Tko ih je ovlastio da pitomi Hrvatski narod vode na klanje? Odakle im pravo da ruše gradove, bombardiraju 1991 Vukovar, a danas 2015 sa istom retorikom dolaze u Hrvatsku i proglašavaju blaženog Alojzija Stepinca-Ustaškim Vikarom!? (Sjetimo se Jovana Raškovića,prilikom njegovih govora na mitinzima.) A naša Policija to sve gleda kao tele u šarena vrata,kao da ih se to ne tiče…kao da im sutra neće bradata gamad sa šajkačama napasti djecu u nekakvoj drugoj izvedenici balvan revolucije,i to u verziji kao u aplikacijama 5.0!?U nekim drugim podlim niskim akcijama koje samo četnicima mogu pasti napamet. I nitko ništa nije poduzeo, niti kani poduzimati! U najmanju ruku je govornik A.Vulin trebao dobiti zabranu pristupa na Hrvatsko tlo. TRAJNU! Documenta i druge nevladine organizacije su ništa drugo do servisi, odnosno izvršitelji zadataka, koji se kuju i planiraju u Srbiji. Mislim tako a govorim i pišem već niz godina da je vrijeme da Hrvati udare i uzvrate Hrvatskim odgovorom, dakle Hrvatskim Specijalnim Ratom!

Ali… vladajućoj komunističkoj kamarili moram odati priznanje na revnosti u ubijanju moždanih stanica, psihe, duše, srca i tijela Hrvata i Hrvatica!.. no jedna mala napomena. Predugo ispitujete strpljenje poštenog Hrvatskog čovjeka!
Hrvati su tromi, po vjeroispovijesti Katolici, nenasilan, pitom narod. Moglo bi biti zbog klime,ili šljivika kojih više nema, kao i svinjokolja koje ste ukinuli. Dakle pazite se komunjare i četnici! T-84 će vam biti mila majka spram Hrvata koji su se razljutili i krenuli po svoju “pravicu”! Sjetite se „Oluje 1995“. Traktorijada Vas boli…Vas pripadnike Nebeskog naroda,odabranike sv.Save,polupijanog“sveštenika“koji je izvrnio svih 10 Božjih zapovjedi i protumačio ih onako kako srbima odgovara, za probitak vlastitog srbskog naroda! Ali nije on jedini. Tu je i Vuk Karađžić,kleptoman intelektualnog vlasništva,plagijator.

Ovo što ste posijali, će te meni se čini po tko zna koji put-sami pojesti, bez žlice, viljuške i noža. Rukama i prstima kako srbima pristaje, od davnina. Onako kako su vas na vaše mjesto stavili Turci, Bugari, 1995 u OLUJI Hrvati,potom NATO Pakt i Kosovski Albanci u ( povijesnim lekcijama !??), koje, uzgred NISU BILE GREŠKE a niti SPECIJALNI FILMSKI EFEKTI, već naputak za buduće okršaje, koji slijede, a koje ste zasijali – po običaju, van granica vaše zemlje! Pametan uči na greškama, a budaletini nije dosta milijun šamara i šuteva u guzicu. Budala je uvijek budala, i to ostaje do kraja života. A genetskim kodom se prenosi sa koljena na koljeno, na vašu djecu,koju uzgred učite od malena već u školama da je Vukovar, Dubrovik, Bosna – srbski teritoriji, srbske zemlje!

Koliko vas je poginulo tamo na Vukovaru? 10.000? 15.000? 20.000? 25.000? A lijepo vas je majka vaspitala… jurišali ste na Vukovar, na 1800 branitelja sa snagama koje su bile dvadeserostruko veće i snažnije. Dakle, 15-20 srbskih neprikosnovenih junaka, svetosavskih junačina, na jednog Vukovarskog branitelja!

Pa koliko vas srba ima uopće u srbiji!? E ja ću vam reći… Do prosinca 1991 vas je bilo 18.000-20.000 MANJE nego na posljednjem popisu stanovništva. No nemojmo se zanositi. Pametnom je dosta jednom, a budala dođe po šamar svaki puta, jer silu samo razumije! Baš me zanima kakvi će traktori biti u sljedećem sukobu!? A mislim da su proizvedeni, odavno. No nije fora kupovati velike moderne traktore sa klima uređajima. Fora je voziti ruske traktore-e to je taj đir koji volite!Ali isto kako se s vremena na vrijeme trebaju reinstalirati Windowsi, tako će i vama, vaši stručnjaci, „vaši prvosveštenici – duhovni vodiči u pakao“ SPC, MEMORANDUM i SANU 2 te povjesničari koji su inače lakrdijaši na teškim halucinantnim drogama napraviti krila, jer jedan nebeski narod to i zaslužuje…da leta po tuđem dvorištu i vascelom srbskom eteru! Dok ga ne zaustavi „kamen iz praćke…“Ali da razjasnimo nešto…1991 vas je zaustavilo 1800 bojovnika,vrlo slabo naoružanih,uglavnom pješačkim naoružanjem i nešto protivoklopnog naoružanja…Idući puta vas čeka ISTO toliko bojovnika DO ZUBA naoružanih sa logistikom koju čini 10.000 ljudi koji rade samo za njih!Dobro došli na buduće bojište koje se zove Hrvatska. Ne ćemo spominjati pod kojim brojem če se voditi taj sljedeći upad. Ali bar svojim Teletubisima kažite onda,da nije u pitanju “vojna vežba”!

Uostalom znate kako će završiti!

Nikad prodan,Domovini odan!

Stric Ivan!


Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.


Prijavi post
Vrh
 Profil Pošalji e-mail  
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.


Možeš započinjati nove teme.
Možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir:  
cron

Izradi moj besplatni forum! · php-BB© · Internationalization Project · Prijavi zloporabu · Uvjeti Korištenja/Zaštita Privatnosti
© Forums-Free.com 2009